Next Generation Emulation banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
95 Posts
Discussion Starter #1
Hi everyone, hi Lewpy!
I've been testing your newest plugin version
with FF7. It seems to have improved the off screen
drawing, or whatever it is that does the hand icons and things like that. I can now see the
"target" text that appears over monsters heads!
And the fine lines in the countdown counter
(when you blow up the first reactor) are appearing
now!But, Tifa's slots are still rotating slowly
:(
Anyway, i just wanted to say good job, and give you some input. Thanks for making such a great plugin!
 

·
Premium Member
Joined
·
538 Posts
Glad things have improved :)
I am curious as to what versions of my plugin you are comparing. Are you saying all these changes happened when you went from v1.34 to v1.35, or from an earlier version?
 

·
Registered
Joined
·
95 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
Wow, thanks for replying so quickly.
Yeah, it was going from v1.34 to v1.35.
I guess the fix you did for Xenogears
helped Final Fantasy 7 too. At least i
guess that was it? I didn't change any of my
settings from the previous version, so whatever
you did, it helped!


Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.35
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows ME (v4.90 Build 3000)
DirectX : DirectX 8.0 installed
Processor : Intel Pentium III, 802Mhz (1 off) (00/0683)
16kb L1-I, 16kb L1-D, 256kb L2 (on-chip)
Memory : 256Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\PSX\EPSXECUTORTOOL.DLL
: 02/06/2001 22:18, 98304 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | SCPH1001.BIN | | 11/07/1997 05:38 |
| CDR | cdrPeteAspi.dll | 1.6 | 15/07/2001 11:19 |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.35 | 01/08/2001 20:05 |
| SPU | spuIori.dll | 1.4 | 17/07/2001 22:45 |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | No |
| CDROM Drive Letter | D |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | No |
| Country | NTSC |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo5 (tm)
Version : 3.10.00.0658
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 02/11/2000 04:32, 329728 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | No |
| Resolution | 800x600 |
| Refresh Rate | 85Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 60Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Disabled |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Read/Write |
| Off-Screen Drawing | Full |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Enabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | On |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | On |
| DMAChain Fix | Long |
*-----------------------------*---------------------*
 

·
Kupo kupo?
Joined
·
93 Posts
Yeah.

It's just me, or the Offscreen Drawing was improved too?
Cuz i i'm playing Xenogears
with OSD EXTRA+FBR
and FB Acess READ/WRITE.
And it's full60FPS in a [email protected]
even FF9 battle Transition screen i can get about 45FPS with OSD ser EXTRA+FBR

Hurray man!
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
If I use FB with Read or Write/Read on FF9 (Spanish Version, PAL), the emulator crashes after I press "New Game" (before the Video).
It says: "Opcode 1f UNK (PC 00000080) (1098,77)"
I use a Voodoo 3 2000 AGP with Omega Drivers 1.03 on an AMD K6-2 350
And with any plugin of sound and CDROM
 

·
Kupo kupo?
Joined
·
93 Posts
oh I forgot to mention. That happens here too.
 

·
Registered
Joined
·
95 Posts
Discussion Starter #8
What would it be though, making Tifa's slots go so slow? Would that be experimental flipping?
The menu bar where the limit breaks appear
won't even be shown without flipping on....
So could that be the culprit?
hmmmm.....
 
1 - 8 of 8 Posts
Top