Next Generation Emulation banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just started the game. Everything runs smoothly, but when I ran into a certain enemy on the beach area just outside of Balamb Garden, it had missing polygons. This only happens for this enemy so far, it's the orange fish thing. I'm only seeing the polygon for the fin. Here are my settings:



I'm using epsxe 1.7.0. Could that be the problem? I've heard certain versions of epsxe work better with certain games.


(oops, my texture quality is supposed to be highest, i must've accidentally changed it when i opened it up to screencap)
 

·
No sir, I don't like it.
Joined
·
5,571 Posts
LOL!

Have you ever played this game before? That's normal.

After you do enough damage (and if you're at a high enough level), they come out of the sand and begin attacking you, doing greater damage than they were hidden in the sand. Most times you kill them without them even coming out of the sand.
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter · #3 ·
*facepalm*

You have no clue how dumb I feel lol. After I posted that, I went back to playing and...yeah, I laughed at myself. Yes, I've played it before, so when they came out of the ground I felt like such an idiot. It's been years and years, and since it's on an emulator, I thought there was a problem. But still, that's no excuse lol.

I've spent a good hour or so working with epsxe and all versions of it, when all I had to do was load my savestate from that battle and let it go on for about 6 more seconds. Never thought I would fail so bad xD
 

·
No sir, I don't like it.
Joined
·
5,571 Posts
Well, no biggie. I forgot that to boost, the GF needs to learn it first. <- This was 6 or so years after I last played it.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top