Next Generation Emulation banner
1 - 7 of 7 Posts

· Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
While playing FFIX on epsxe everything runs and looks great until I get into the battles. When you can see both parties (enemy and mine) the game speed drops to about 45 fps. I have tried it on 1.7 and earlier versions. No other spots do I have issues. I have been searching for days and cannot find a solution can anyone help?

Intel Core 2 quad Cpu 2.40Ghz
4GB ddr2 ram
ati radeon hd 4850 1gb
Running Vista 64bit ultimate edtion

Plugins

Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.6
Author: Pete Bernert
Card vendor: ATI Technologies Inc.
GFX card: ATI Radeon HD 4800 Series

Resolution/Color:
- 1920x1200 Fullscreen - NO desktop changing
- Internal X resolution: 2
- Internal Y resolution: 2
- Keep psx aspect ratio: on
- No render-to-texture: on

- Filtering: 6
- Hi-Res textures: 2
- TexWin pixel shader: on
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: off
- Frame skipping: off
- FPS limit: 200

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer effects: 3
- Framebuffer uploads: 1

Misc:
- Scanlines: off
- Mdec filter: on
- Screen filtering: on
- Shader effects: 1/4
- Flicker-fix border size: 0
- GF4/XP crash fix: off



sound: Eternal Spu Plugin Lite 1.41

Cdrom: P.E.Op.S. CDR driver 1.4
 

· Banned
Joined
·
35,081 Posts
- No render-to-texture: on << 2
- VRam size: 0 MBytes << type in 1024

Compatibility:
- Offscreen drawing: 1
- Framebuffer effects: 2
- Framebuffer uploads: 2

and update to 2.9
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top