Next Generation Emulation banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
I had this game working perfectly in a previous version of ePSXe, and the old plugins from then, and there are a few things I can't get to work now that are bugging me.

Plugin Settings:
Plugin: Pete's OpenGL Driver 1.1.55
Author: Pete Bernert
Card vendor: NVIDIA Corporation
GFX card: GeForce2 GTS/AGP/3DNOW!

Resolution/Color:
- 1024x768 Fullscreen - NO desktop changing
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R8G8A8A8
- Filtering: 4
- Caching: 2

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 60

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer texture: 2
- Alpha multipass: on
- Mask bit: on
- Advanced blending: on

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: on
- Dithering: off
- Full vram: off
- Game fixes: on [00000200]


First, whenever I cast Doomsday with Vivi, the game drops in FPS considerably, about 15. Is there some way to prevent this from happening?

Second, I have a problem with the little yellow box in the battles. I turned the special game fix on, and it shows up, but when I select an attack, and I pull up that targeting window, where it has the names of your guys and the names of the enemy, the yellow box highlighting the name of the character who is currently going overlaps the targeting box. Here's a picture:

Is there some way to fix this? It bugs me because I leave that targeting window on a lot of the time, and it was working perfectly before. I've tried toggling a whole bunch of settings and things, so any help would be appreciated.

Thanks in advance
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top