Next Generation Emulation banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi, like the title, i'm having problem with saving and loading: when i save with moguri or with the emu save state, i can't load it again when i close the emu and open it, the save isn't there.

Is it a problem of configuration?

i'm posting my configuration:

video: Pete open GL 2 (last version)
sound: spu eternal 1.41
cdr: PeoPs

Ah, i'm playing with ISO (I own the game but i don't want to see my CD's all scratched) and i've got epsxe 1.7 version.
Last, i haven't got the PPF for final fantasy 9 (italian version) could that be the problem?




Thanks a lot for all the answer
 

·
クロスエクス
Joined
·
4,662 Posts
Make sure that you're closing the game properly.
Hit ESC first to stop the emulation, then close it.

If you were not closing it properly, restart your computer and try again.

Also, you may want to enable the log console "Run => Enable Logs" (restart the emu)
in case there's something important mentioned on it.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
I'm sorry that im not posting an answer but im having the exact same problem, if you get an answer, could you please forward it to me. all i could suggest would be to read the FAQ files and scour the web like i have :( sorry again, but i wish you luck!
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top