Next Generation Emulation banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
heres my specs:

P3 800mhz
256mb ram
Geforce2 GTS/Pro
SB Live

i am using Pete's D3D Driver 1.49, Null2's Audio Driver 1.3, and scph7502.bin for my bios,

now here are my problems.
the first is that when i go into battle there are no menus and no bars to tell how much hp, mp, etc i have.
the second is that the sound in the game and in fmvs is popping and is low quality.
the thrid is that during battles and in the main menu and sometimes during the game everything moves really fast, too fast. for example in the main menu the seconds on the clock are counting way too fast and the fmvs move too fast and in the game when you don't have control over how fast the text goes it goes so fast you can hardly read it.

these are my problems so could you please help!
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter · #4 ·
ok, speed and menus are working now but I am sitll having problems with the sound. when a sound effect should occur during the game(not in battle) instead of a sound there is this high pitched repetitive beeping that continues until you change the sceen. it is really annoying. also there is no sound in the fmvs.

one more problem, how do you make an iso of the disc. i have cdrwin and i know where to go to make it but what files do i select on the cd. at first i just did the whole cd but then when i loaded it the sony symbol came up and it said playstation and then stopped. please help
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top