Next Generation Emulation banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi there, I'm noticing a serious problem with FF9 PAL... When I load the image of a disc (made with CloneCD) nothing happens (the menu doesn't appear), so I have to load a saved state to play... Everything's still ok until I come to the end of the disc: I switch the image, the "change disc" screen desappears and same as above. I tried a lot of plugins but things ain't changed.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
when you made the ISO did you make it with subchannel data?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Yeah i've got an img, a ccd and a sub file. I can play the game regularly (I kept some old saved states from the old pc) except when i have to switch between discs.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #5 ·
maybe, but couldn't find the italian one on the net... but it's strange as in the previous computer it was working
 

·
Premium Member
Joined
·
6,341 Posts
You could also convert the .sub file in P.E.Op.S. CD plugin and run the ISO with a virtual CD drive program like Daemon Tools. When you use it, use P.E.Op.S. CD plugin and set it to use the SBI/M3S file.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #8 · (Edited)
i already tried running the cd... but the funny thing is that i ain't got any reading errors.... now i'll try that peops cd plugin

edit-----
still don't working oO
 
1 - 8 of 8 Posts
Top