Next Generation Emulation banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I'm on Disc 2, about to enter Cleyra for the first time. They walk into the trunk's entrance, screen goes black, stays black. I tried doing it from ISO, CDROM, different BIOSes, and a differnet GPU (currently using Lewpy's, tried Pete's). Rrrrrr . . . :mad:

Plus, the swirl into a battle is the wrong colors, which normally I wouldn't care about, but then I noticed certain things which should be translucent are opaque and the wrong color ("Might", for example). I summoned Ark from a DexDrive save, and it . . . wasn't . . . uh, pretty :eyes: .
 

·
Premium Member
Joined
·
8,586 Posts
I remember something like that happening to me in ff9.... Same place just that the game froze.... I do have a voodoo 5 too..... I fixed it by using the internal pluggin and enabling sio irq and spu irq.... I was using Nulls spu pluggin at the time(it had better music and sound effects back then)........ After that, I got through that part without any problem.....
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #3
Naw, didn't work . . . :confused:

(If it helps, I have the 4x AA enabled)

Any answers for the second question? Anybody . . . ?
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #4
Well I figured it out. It was 'cause I was using savestate. When I loaded a real save, it worked just fine. Only problem is, in the save, I'm two levels down . . . :(

Now the other thing . . .
 
1 - 4 of 4 Posts
Top