Next Generation Emulation banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
I get full fps on those games and a bunch of others, but on Final Fantasy Tactics I consistently lose 5-10fps for some reason. I've fiddled around with the settings and tried Pete's D3D too (50-55fps) but nothing. Plus, Lewpy's performs an illegal operation on GPU init more often that not. What's going on here?! Running off ISO, my stats are in my profile, here are my settings:

Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.35
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows 98 SE (v4.10 Build 2222)
DirectX : DirectX 8.0a installed
Processor : AMD AMD Athlon(tm) Processor, 948Mhz (1 off) (00/0622)
64kb L1-I, 64kb L1-D, 512kb L2 (on-chip)
Memory : 320Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\PROGRAM FILES\EPSXE\EPSXE.EXE
: 25/06/2001 20:31, 153088 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | SCPH7502.BIN | | 17/07/2000 23:28 |
| CDR | cdrPeteAspi.dll | 1.7 | 22/09/2001 15:20 |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.35 | 01/08/2001 20:05 |
| SPU | spuIori.dll | 1.4 | 01/09/2001 22:58 |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | No |
| CDROM Drive Letter | First Available |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | No |
| Country | NTSC |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo5 (tm)
Version : 3.10.00.0658
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 06/12/2000 20:44, 329728 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 2 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | No |
| Resolution | 640x480 |
| Refresh Rate | 100Hz |
| Emulate MASK Bit | No |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 60Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Full-Rate |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Enabled |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Write |
| Off-Screen Drawing | Full |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Disabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | Off |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Long |
*-----------------------------*---------------------*

I'm thinking of reinstalling ePSXe . . . Thanks in advance!
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter · #4 · (Edited)
NTSC. Post ignored :p :stupid: (j/k)
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Alright, I guess . . . but how about my other little problem? The illegal operation on GPU init (the game doesn't matter). Any suggestions for that? :)
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Tried the soft and it looked :spy: I'll stick with the Hardware renderers thank you very much :p .
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter · #18 ·
Thanks for the 411 :) I have a VooDoo 5, and Lewpy's looks better than any of Pete's, especially the soft. Lotta things missing or flickering :eek:.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top