Next Generation Emulation banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Having trouble when I run from battles after going though the EXP and AP screens. All I get is a solid black screen, the music continues like I am still in the battle music and several signs of the game freezing.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
what are you playing from the disc or an image?
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #3 ·
image of the game. i have not had any trouble so far with any of the images that i have made though powerISO except for a few emulator problems that were already known. and after checking though the old posts here i didn't see anything like what I am experiencing. Tried a few things, including different newer drivers for the graphics, different settings for the graphics running it on the 1.7.0, 1.6.0 and the 1.5.2 same problem with all of them, when i succeed in running from a battle after going though the status screen for after a battle it just stays black while the battle music continues to run.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #5 ·
ok made brand new images after looking for the disks (found in attic after a few hours of looking) and still the same thing black screen of doom with music from battle running after the status screen from running from a battle.
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
Set the compatibility settings to 1-2-2(OGL2) or 3-3-4(D3D/OGL 1x)
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top