Next Generation Emulation banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I'm having a problem getting the pre-battle swirls in FF7 to work. I've searched the forum several times trying to figure out how to fix it, and everything I've tried hasn't worked. I've tried using Pete's D3D and OpenGL plugins, but to no avail. I'm running WinXP with a Geforce2MX with the latest drivers.
It's the only problem I've been having and its just really annoying having everything stop while my audio goes wacky. It doesnt lock up, btw. Any help?
 

·
Trans-Am Mode
Joined
·
998 Posts
you could try setting the framebuffer textures to 2.

or if you have a fast machine you could try to set framebuffer textures to 0, enable off-screen drawing 2 to 4, and check full vram primitives
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
Well here's my current vid config.
Fullscreen: 1024x768
Color Depth 32 bit
Texture Quality: 8 8 8 8
Filtering: 0
Caching type: 2
Fps limit/ Auto detect FPS
Off-screen drawing: 2
Advanced Blending: 2
Framebuffer textures: 0
Alpha Multipass: enabled
Mask bit: enabled
Full Vram Primitives: enabled
FF7 special game fix
-------------------------------------------
Not too sure where to go from there. I tried your suggestion, but still didnt work.
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
I think i can help u but i don't know exactly how to and I'm not at home right now so like, if u're able to post a picture of the config window of the plugin i'll think i'll know what to say

sorry for the inconvinience :(
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #6
Hmmm weird, it worked fine for me.
at first I had a red X but then I edited the link and it worked. Urge to kill... rising...
 

·
Trans-Am Mode
Joined
·
998 Posts
i tried ff7 a while ago, and it seems that all pete's plugins doesn't show the swirlys. i tried using the soft plugin, hoping it will work but it didn't.

u could use another emu:) VGS can emulate those things well
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Man! I'm drunk! That's not what I wanted to do! I'll delete it after i post this one :p

Anyway. Back to you! :D

In the filtering set up to the third option!
And in the Frame buffer set up to software. I think it will work.

Sorry if it doesn't
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #9
hmmm I think I will try another emu.
Any suggestions on another one? Thanks for the tips btw
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Hey!!! 500 posts!! :D :D :D :) :) :D :D :) :)
 
1 - 10 of 10 Posts
Top