Next Generation Emulation banner
1 - 20 of 25 Posts

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi i'm having a problem with FF7 and the battle swirl when you first get into a battle i'm useing expse 1.7.0 and petes openGL driver 1.77 with default settings and the battle cursor/battle swirl special game fix on. the special game fix dose nothing for me can anybody help me?
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
Plugin: P.E.Op.S. OpenGL Driver 1.1.78
Author: Pete Bernert
Card vendor: NVIDIA Corporation
GFX card: GeForce 6150SE nForce 430/PCI/SSE2/3DNOW!
OGL version: 2.1.2

Resolution/Color:
- 800x600 Window mode
- V-Sync: Driver
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R8G8A8A8
- iFiltering: 4
- Hi-Res textures: 2
- VRam size: 512 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 4
- Framebuffer texture: 3
- Framebuffer access: 4
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: on

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: off
- 15 bit FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: on
- Game fixes: on [00000001]
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Plugin: P.E.Op.S. OpenGL Driver 1.1.78
Author: Pete Bernert
Card vendor: NVIDIA Corporation
GFX card: GeForce 6150SE nForce 430/PCI/SSE2/3DNOW!
OGL version: 2.1.2

Resolution/Color:
- 800x600 Window mode
- V-Sync: Driver
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R8G8A8A8
- iFiltering: 4
- Hi-Res textures: 2
- VRam size: 512 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 4
- Framebuffer texture: 3
- Framebuffer access: 4
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: on

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: off
- 15 bit FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: on
- Game fixes: on [00000001]
alright i just tried that and everything is great but that black/blue line is still there.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
try turning off any texture filtering settings.
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
I don't see that here :O

are you sure you're not using 2xSaI or a filtering of 6?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
can you post a screenshot of this? can you try switching to the D3d plugin and find out if this still happens?
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
along with the settings (click the copy to clipboard button)
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
hmm... that blue outline should be fixed using the gamefix :\

I'll have to test my settings.....
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
are your drivers up to date?
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
not yet, i've misplaced my FF7 disks.
 
1 - 20 of 25 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top