Next Generation Emulation banner

1 - 20 of 23 Posts

·
Registered
Joined
·
840 Posts
Discussion Starter #1
Why the sudden slowden in FF7 when in the chocobo racing area where you plac your bets?
Why won't Parasite Eve 2(US) start up?
 

·
Registered
Joined
·
1,083 Posts
Originally posted by Cajunspirit
Why the sudden slowden in FF7 when in the chocobo racing area where you plac your bets?
Why won't Parasite Eve 2(US) start up?
upper left hand corner of your screen in the forums is a search button, you know it really does work, and also before asking general compatibility questions ( specially for PE2 ) use that search tool. and you would of found a thread at

here

now as for the FF7 prob, can you post your configs and stuff it would help greatly.
 

·
Registered
Joined
·
840 Posts
Discussion Starter #4
errr......

Let's see I'm runnin' a P4 933mhz ATI Radeon 256K SDram.EpsxE V.1.4
Pete's D3D driver 1.50(by pete bernette)
R8 G8 B8 A8
Dynamic
Extended
32 bit
Show fps on start up/use FPs limit/Frame skipping:eek:ff/Limit:200
Enhance hardware
Emulated vram
Alpha multi pass
Mask bit
:p :eyes: :eek: :( :( :( :dead: :mad: :p :mad:
 

·
Registered
Joined
·
1,208 Posts
I'm using exactly the same settings ('cept 32bit color-depth).
You should upgrade to 1.53 (the newes one) of Pete's Plugins.
 

·
Registered
Joined
·
840 Posts
Discussion Starter #6
ughghh

Will my problem be solved if I upgrade?
Why does the screen blink when entering a batlle instead of dissolving?
 

·
I'm in despair!
Joined
·
3,420 Posts
Re: ughghh

Originally posted by Cajunspirit
Will my problem be solved if I upgrade?
Why does the screen blink when entering a batlle instead of dissolving?
1) Don't know, sorry.
2) As far as I know, no plugin can display the "swirl" effect properly in Final Fantasy 7.

[]s Badaro
 

·
Registered
Joined
·
39 Posts
Re: Re: ughghh

Originally posted by Badaro


1) Don't know, sorry.
2) As far as I know, no plugin can display the "swirl" effect properly in Final Fantasy 7.

[]s Badaro
2) Software plugin renders the swirlies correctly :D (thanks CKEmu:eek: )
 

·
It's a Spinning Smile!
Joined
·
5,309 Posts
Your welcome Cloud :D

Smiles smuggly!!! ;) :p
 

·
It's a Spinning Smile!
Joined
·
5,309 Posts
depends on if u have a glide using card, otherwise Pete's Software does the trick nicely!!! :p
 

·
Registered
Joined
·
840 Posts
Discussion Starter #12
Ummm...???

What?
Um is it possible to get the swirls without a Voodoo card?
And I upgraded and ma problem wasn't solved at all!
Please fellow PSX emu fans help a brother in need!(now wasn't that corny?)
 

·
I'm in despair!
Joined
·
3,420 Posts
Re: Re: Re: ughghh

Originally posted by fivefeet8


Wrong... Lewpy's glide pluggin running on a voodoo 5 5500 can display it perfectly..
Really? Can you post me the settings you're using for FF7, fivefeet8?

[]s Badaro
 

·
Premium Member
Joined
·
8,586 Posts
Re: Re: Re: Re: ughghh

Originally posted by Badaro


Really? Can you post me the settings you're using for FF7, fivefeet8?

[]s Badaro
Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.35
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows 98 SE (v4.10 Build 2222)
DirectX : DirectX 8.0 installed
Processor : AMD AMD Athlon(tm) processor, 1001Mhz (1 off) (00/0642)
64kb L1-I, 64kb L1-D, 256kb L2 (on-chip)
Memory : 256Mb

Core Emulator
ePSXe : D:\EPSXE\EPSXE.EXE
: 25/06/2001 20:31, 153088 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | SCPH1001.BIN | | 11/07/1997 05:38 |
| CDR | W9XCDRCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.35 | 01/08/2001 20:05 |
| SPU | spuEternal.dll | 1.0 | 28/10/2001 00:31 |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | No |
| CDROM Drive Letter | F |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | Yes |
| Country | AutoDetect |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo5 (tm)
Version : 3.10.00.0674
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 16/01/2001 12:38, 348160 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | Yes |
| Resolution | 640x480 |
| Refresh Rate | 60Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 70Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Custom |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Enabled w/o Sprites |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Read/Write |
| Off-Screen Drawing | Full |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Enabled |
| Banshee Code | Enabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | On |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | On |
| DMAChain Fix | Long |
*-----------------------------*---------------------*

Here is a shot of the swirl effect..
 

·
Registered
Joined
·
11,307 Posts
Cajunspirit: they ARE trying to help you.

As for this - Show fps on start up/use FPs limit/Frame skippingff/Limit:200 - turn on use FPS limit and put the limit on either 60 or 50 (depending on whether you are using a NTSC or PAL version). If you're still having problems with the chocobo race, you could also try checking frame skip.
 

·
Registered
Joined
·
5,442 Posts
Originally posted by CIoud
Use a glide wrapper, EnjoY!
Phew,Glide wrappers for running glide plugins ? I dont think there is such a wrapper yet that use glide 3 technology which is needed for glide based gpu plugins.Even if something is developed in near future it wont be of much use,people would rather use pete's direct 3d or soft plugins.
 
1 - 20 of 23 Posts
Top