Next Generation Emulation banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
ive had it for the last couple of weeks....havent really messed with it though. i saw something on the SSSPSX site about memory usage and the new beta...apparently it's lower (it's in Japanese...go venture and read it if you dare :p ) but i dont know. i'll wait to the official release to actually use it...1.41 has been working fine for me.

btw, apparently its an unofficial beta release...it was mentioned in the forums that the devs might not even want this leaked.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
no improvements in sound, they havent added the gaussian interpolation yet...but it should have better CPU usage which is nice because Eternal Lite sounds crappier. so maybe people with slower CPUs can use Eternal and still get good performance.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
Lite uses less CPU at the cost of slightly poorer quality and a lack of a few options.

and by slow CPUs, probably 1ghz is fast enough to use regular Eternal (probably less..) so it's not really a worry.
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
hushypushy with this plugin if i set limit fps 60 the audio is perfect but with 50 the audio is bad
you know why? (this problem is in the game DRIVER)
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
Your Driver is most probably NTSC then.
Lol...can't you check the top of your PSX CD?

Show VAG Decoder?
Don't bother it. Unless you are decoding audio in the game, use that.
Read though the Eternal's Readme for more infomation.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
you're using Eternal, right?

try raising the buffer, if that doesnt work, try lowering it. in other words, mess with the buffer settings.

try thread read, else try SPUasync/smooth mode
 
1 - 16 of 16 Posts
Top