Next Generation Emulation banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi everybody,

I have a question for all you guys. I have a PIII 600 Mhz, 512MB ram, Geforce 3 and am running windows XP.

I try to play rival schools (an original as well as an image cd) using epsxe 1.4 en the epsxecutor1.0 with the scph7502.bin bios, and Pete's openGL driver 1.55, eternal SPU plugin 1.10, internal epsxe w2k cdr and the cyberpad 1.0 or internal epsxe null net.

When i start up my emu it gives nothing, i get several errors
- init core w2k cdrom ... * gettrackinfo error [4] [F] ok
- w2k buf read error [4] 0 2 16
- w2k buf read error [4] 0 2 0

Is there something i can do about it and can someone please help me with this problem?

tia

Seasonal greetings
NightSabres
 

·
Premium Member
Joined
·
2,776 Posts
Does the same error happens with Pete's cdr plugin?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thx for the info and advice and I dont get the same error but a whole different kinda error notice.

- init mci ... * mci error: cant open

Thats my new error now when i use Pete's cdr plugin.
Oh and it still doesnt work :)

Seasonal Greetings
NightSabres
 

·
Premium Member
Joined
·
8,592 Posts
Originally posted by NightSabres
Thx for the info and advice and I dont get the same error but a whole different kinda error notice.

- init mci ... * mci error: cant open

Thats my new error now when i use Pete's cdr plugin.
Oh and it still doesnt work :)

Seasonal Greetings
NightSabres
hmm.. Make sure you have your memcards setup correctly.. Unzipp executor 1.04 into the epsxe directory.. Don't put spaces in the directory path.. ie.. D:\epsxe\nospaces\..
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top