Next Generation Emulation banner

ePSXe won't run on Windows 7

48847 Views 14 Replies 8 Participants Last post by  n_w95482
I have been happily using ePSXe on XP for a while. I did a clean install of Windows 7 64-bit this morning and now ePSXe will not load. I have configured all my plugins in exactly the same way but it gives me the error message:

No WGL Extensions!

It then crashes. There's nothing wrong with my plugins and I have the latest version. I have tried adding it to the allow list for DEP as suggested in another post and that didn't make a difference. Any more ideas?

Here is my video config:

Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.9
Author: Pete Bernert
Card vendor: Microsoft Corporation
GFX card: GDI Generic

Resolution/Color:
- 640x480 Window mode
- Internal X resolution: 1
- Internal Y resolution: 1
- Keep psx aspect ratio: off
- No render-to-texture: off

- Filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- TexWin pixel shader: off
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer effects: 3
- Framebuffer uploads: 1

Misc:
- Scanlines: off
- Mdec filter: on
- Screen filtering: on
- Shader effects: 0/1
- Flicker-fix border size: 0
- GF4/XP crash fix: on
- Game fixes: off [00000000]
See less See more
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 15 Posts
you don't have a video driver installed.
but how is that possible?
because you didn't install it

What exactly am I missing?
who knows, i don't know anything about your computer, other then the fact a fully functional display driver is not installed.
Wow Squall-Leonhart, you really are a smug *******, just like the real Squall! That Squall has friends and a girlfriend though
See less See more
1 - 3 of 15 Posts
Status
Not open for further replies.
Top