Next Generation Emulation banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey All, Iv Just Got epsxe Today, Its My first Time So Im Going tO slow lol,everytime i load up a game via disc i just get a black screen, im am using the following as set up

Video:
petes opengl driver 1.58

Sound:
P.E.Op.S DSound Audio Driver 1.9

CDROM:

Xevens cdr Driver 0.93

Bios:

bios/psx- SCPH 1001.bin


those are the setting i am using?

am i doing something wrong?
 

·
Registered
Joined
·
292 Posts
Running the BIOS is easy! ;v) Just run ePSXe then click file then click Run BIOS! ;v)
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #7 · (Edited)
iv just tried sapu and its still going black?? and iv tried just running the bios but nothing is happening,its just saying its crashing?

ok scrap that last post,iv just ran the bios and that works but it just goes to the menu with music and memory card????

i still cant run it via cdrom the screen goes black
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
You should be able to get the ePSXe to slowboot if it is configured properly.
Check the integrity of your BIOS file and reconfigure ePSXe if necessary.

EDIT: Lol. Means its properly configured. Do you have another Playstation disc? Make sure SaPu is correctly configured to read the correct CD-ROM drive where your Playstation disc is in.
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
I recommend creating an image for that particular disc or try another Playstation disc and see if it runs.

Also, see if you can do a screenshot for the command prompt output of ePSXe.
I haven't used ePSXe for roughly a year or two, so everything is just off my head. xD
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top