Next Generation Emulation banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
425 Posts
Discussion Starter #1
its soooo damned weird...before epsxe was working just perfect...................then all of a sudden it can't play the opeing to bof 4.....then it refuses to except any commands......save states.............controlls.....everything.....but i can still configure it and it reads the game but it just plays it without letting me do anything....anyone have any idea on wtf is going on????????
 

·
I'm in despair!
Joined
·
3,420 Posts
Originally posted by The Vagrant
its soooo damned weird...before epsxe was working just perfect...................then all of a sudden it can't play the opeing to bof 4.....then it refuses to except any commands......save states.............controlls.....everything.....but i can still configure it and it reads the game but it just plays it without letting me do anything....anyone have any idea on wtf is going on????????
Try pressing F4 (enable/disable SIO IRQ) or F5 (enable/disable Analog Controls), see if that helps.

[]s Badaro
 

·
Registered
Joined
·
425 Posts
Discussion Starter #3
It worked??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH GOD THANX YOU.....................*hugs him*

when bof 4 stopped working i panicked and started mashing buttons................and disabled my controls while i was at it............

*slams head into wall*

now i don't have to reinstall WinME..............
 

·
Registered
Joined
·
425 Posts
Discussion Starter #4
damnit......it fixed all my games except for bof 4.....................it still hangs at the opening anime cut scene..................damnit.................has this happened to anyone before?
 
1 - 4 of 4 Posts
Top