Next Generation Emulation banner
1 - 10 of 10 Posts
G

·
Originally posted by martinweng
It was working well until I install epsxcutor. Then When I Use it again, it says "ePSXe: Demo Not Found [D:\\SLUS_011.15]."
Huh? What was that.
Any expert can help me?
it means one of the programmers is missing ;)

j/k
 

·
Registered
Joined
·
1,208 Posts
Re: Re: ePSXe DEMO NOT FOUND?

Originally posted by Samor


it means one of the programmers is missing ;)

j/k
*lol*

Originally posted by martinweng


Huh?
What must I do now?

Do you have two or more CD-Drives? You always have to configure it to the CD-Drive your using. But there maybe another problem i noticed some time ago:
May be my CD-Drive is crappy, but sometimes when trying to load PSX-CD I had that problem, too. The Plugin was configured correctly and the CD was also in the right Drive. Windows wouldn't take any notice when changed the disc. It always said that i inserted a CD even when there wasn't a CD in it. When pressing F5 (refresh) it doesn't do anything. It still says the same. I had to reboot my Win2k to make it recognize the new CD. Any Ideas what happened?
 

·
Blitz Gundam Pilot
Joined
·
1,014 Posts
Originally posted by martinweng
It was working well until I install epsxcutor. Then When I Use it again, it says "ePSXe: Demo Not Found [D:\\SLUS_011.15]."
Huh? What was that.
Any expert can help me?
It's Harvest Moon right?:cool: :cool:
well, just copy "SLUS_011.15" from the CD-Rom drive into your harddisk and rename it to a *.exe file then from ePSXe click the file menu and then click "Run exe" and choose that file (remember the CD must inside the CD-Rom), i hope it works cause it works with ePSXe 1.0.1
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top