Next Generation Emulation banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have followed all instructions for setting up ePSXe, plugins, etc. I have -not- found Front Mission 3 in any Compatibility List I can find. I am running:

Video: Pete's OpenGL2 Driver 2.9
Sound: ePSXe SPU core 1.7.0. (I haven't grabbed a sound plugin because I haven't gotten that far - the game won't load! lol)
CD: ePSXe CDR WNT/W2K core 1.7.0.

WinXP, nVidia cards w/ SLi.

When I start the emulator and File > Run ISO and select my .cue file, I get this error from ePSXe with nothing but a black screen:

* Running ePSXe emulator version 1.7.0.
* Memory handlers init.
* ePSXe: PSX BIOS loaded [bios\SCPH1001.BIN].
* Loading CUE File ok
* Loading ISO Format [MDF/BIN/IMG2352] ok
* First/Last track: 1 1
* Track 1: (DATA) - Start 1: (00,02,00) - Length 954437:08
Warning: ISORead overflow
* NTSC cdrom detected. (SLU__000.00)
* Doing init gpu[0]///
* Gpu open[0]...
* Direct input init ok.
* Init core spu ... ok
Warning: ISORead overflow

If I run the .BIN file direct by using File > Run ISO I get:

* Running ePSXe emulator version 1.7.0.
* Memory handlers init.
* ePSXe: PSX BIOS loaded [bios\SCPH1001.BIN].
* Loading ISO Format [MDF/BIN/IMG2352] ok
* First/Last track: 1 1
* Track 1: (DATA) - Start 1: (00,02,00) - Length 954437:08
Warning: ISORead overflow
* NTSC cdrom detected. (SLU__000.00)
* Doing init gpu[0]///
* Gpu open[0]...
* Direct input init ok.
* Init core spu ... ok
Warning: ISORead overflow

When attempting to mount the .cue in Daemon Tools 3.0, I get:

Unable to mount image. Cue sheet: line 1 - File contains no data.

I have followed instructions for making sure the .cue file information is correct, which is:

FILE "frontmission3.BIN" BINARY
TRACK 1 MODE2/2352
INDEX 1 00:00:00

I am new to PSX Emulation, and figured I would try to start with my favorite game. Is it a bad image? Are my settings bonkers? Or am I just missing something?

Any help appreciated! :lol:
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Hi Crymsyn

I never have any probs with this game m8, i always use CloneCD to make a .IMG file and run ISO with the mooby2 plugin, doesnt even need to be configured. Give that a try i am sure that will work if not then its definatly something else.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top