Next Generation Emulation banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Alright, it might just be my emulator, but, on Dragon Warrior 7, I played without any problems, untili got to Orph. I beat the baddy, Gabo bites him, he goes into his little coffin thingy, and then the woodsman goes over to try and close it. I move on over there, and when he says "One, two, THREE!", nothing happens. I had made a save state, so i replicated the same problem 3 times, on 3 different versions of the iso, with 3 different plugin configurations.

Any idea whats going on?

Plugin: Pete's D3D Driver 1.1.74
Author: Pete Bernert
GFX card: Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family

Resolution/Color:
- 800x600 Window mode

Textures:
- R8G8A8A8
- Filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 3
- Framebuffer access: 4
- Alpha multipass: on
- Mask bit: on
- Advanced blending: hardware

Misc:
- Scanlines: off [0]
- Unfiltered FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Full vram: on
- Game fixes: on [00002000]
(Also happens without the game fix)
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
does the problem occur when running the game from the disc instead of an image or what?
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top