Next Generation Emulation banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
78 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I seem to be having some troble with Valkyrie Profile.
VP seems to lock up in during the intro, when freya is telling me i've been missed. The game and sound keep running, and the L1 key (or whatever reviews whats previously said) still works, but the game won't continue. I tried enabling SPU IRQ, but that doesn't seen to help.... any ideas, or do I just wait for the next version of ePSXe?


My setup is

Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.35
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows 98 SE (v4.10 Build 2222)
DirectX : DirectX 8.1 installed
Processor : AMD AMD Duron(tm) Processor, 808Mhz (1 off) (00/0631)
64kb L1-I, 64kb L1-D, 64kb L2 (on-chip)
Memory : 256Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\PROGRAM FILES\EPSXE\EPSXE.EXE
: 25/06/2001 20:31, 153088 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | SCPH1001.BIN | | 11/07/1997 05:38 |
| CDR | W9XCDRCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.35 | 01/08/2001 20:05 |
| SPU | SPUCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | Yes |
| CDROM Drive Letter | E |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | Yes |
| Country | AutoDetect |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo3 (tm)
Version : 3.10.00.0674
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 16/01/2001 12:38, 348160 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | No |
| Resolution | 800x600 |
| Refresh Rate | 60Hz |
| Emulate MASK Bit | No |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 50Hz |
| On-Screen Display | FPS |
| Frame Skip | Enabled |
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Disabled |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Disabled |
| Off-Screen Drawing | Basic |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Disabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | Off |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Disabled |
*-----------------------------*---------------------*
 

· I'm in despair!
Joined
·
3,443 Posts
Originally posted by Quickdart
I seem to be having some troble with Valkyrie Profile.
VP seems to lock up in during the intro, when freya is telling me i've been missed. The game and sound keep running, and the L1 key (or whatever reviews whats previously said) still works, but the game won't continue. I tried enabling SPU IRQ, but that doesn't seen to help.... any ideas, or do I just wait for the next version of ePSXe?
You'll have to wait. VP will be fixed in the next version.

[]s Badaro
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top