Next Generation Emulation banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
I don't see why not, it works in win2k and they're essentially the same OS (win XP is windows version 5.1..... compared to win2k, version 5.0....). What settings are you using?
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Works great for me. The only problem I had was if SIO IRQ was on before I started a game, it would freeze after the PS logo screen. Making sure SIO IRQ was off before playing a game fixed it.
 

·
I'm in despair!
Joined
·
3,420 Posts
Re: Re: does epsxe work in win xp?

Originally posted by Palom
Works great for me. The only problem I had was if SIO IRQ was on before I started a game, it would freeze after the PS logo screen. Making sure SIO IRQ was off before playing a game fixed it.
I have the same problem with Win2K. :)

Anyway, ePSXe works fine with WinXP, just make sure to install proper drivers.

[]s Badaro
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #5 (Edited)
darktalone my system specs are:
Athlon 750
256 mb mem
Nvidia riva tnt2 vid card
creative soundblaster live

my epsxe config are:
vid plugin: pete's d3d 1.52
spu: epsxe core
cdrom: epsxe win2k core
bios: scph1001

i tried disabling spu irq but it can't be disabled does anybody know why???
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Re: Re: Re: does epsxe work in win xp?

Originally posted by Badaro


I have the same problem with Win2K. :)

Anyway, ePSXe works fine with WinXP, just make sure to install proper drivers.

[]s Badaro

could you tell me what specs and plugins u are using to get epsxe to work on winxp. i have amd 750 @ 1gig, 512 pc133rams, geforce2 64mb vcard, sb live. running

bios - scph1001 - usa
video - pete's opengl driver 1.52
sound - epsxe spu core 1.4.0
cdrom - epsxe cdr wnt/w2k core 1.4.0

running the cdrom on my plextor 24x cdrw. thanks in advance.
 

·
I'm in despair!
Joined
·
3,420 Posts
Re: Re: Re: Re: does epsxe work in win xp?

Originally posted by pdpshaggy



could you tell me what specs and plugins u are using to get epsxe to work on winxp. i have amd 750 @ 1gig, 512 pc133rams, geforce2 64mb vcard, sb live. running

bios - scph1001 - usa
video - pete's opengl driver 1.52
sound - epsxe spu core 1.4.0
cdrom - epsxe cdr wnt/w2k core 1.4.0

running the cdrom on my plextor 24x cdrw. thanks in advance.
Almost the same, just using Pete's D3D plugin instead of OGL. From what I heard, most problems people have with WinXP can be fixed by:

1) Updating their drivers.
2) Deleting the old ePSXe settings and re-configuring.

For #2, take a look at CIoud's post here. He put up a how-to on doing that.

[]s Badaro
 
1 - 7 of 7 Posts
Top