Next Generation Emulation banner
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Using ePSXe for the first time, after enough wrestling with the configurations I finally got it to work to some degree. Usually though there's a problem, and the one I've come to now is the trend of freezing when I try to move to another area. I can jump back and forth between Jijimons house(new game), sometimes get into File City, but going to the Green Gym or Native Forest shows the loading screen which never seems to go away(at least that I will wait out). THe main screen neever shows up on startup after I skip the cinematic either, so I have to get in game by loading saved state.

Another example is I cheated to get a digivolution item and when I tried to give it to the pet, it froze. SO.
Plugin: P.E.Op.S. OpenGL Driver 1.1.78
Author: Pete Bernert
Card vendor: Intel
GFX card: Intel 915GM
OGL version: 1.4.0 - Build 4.14.10.4250

Resolution/Color:
- 1024x768 Fullscreen - NO desktop changing
- V-Sync: off
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R4G4B4A4
- iFiltering: 0
- Hi-Res textures: 0
- VRam size: 4 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: off
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 2
- Framebuffer access: 0
- Alpha multipass: on
- Mask bit: on
- Advanced blending: off

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: off
- 15 bit FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Game fixes: off [00000000]

This is a random setting. I keep poking at it, can't seem to get it optimal. Suggestions?
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top