Next Generation Emulation banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I tried to run Tales of Destiny I with ePSXe, but it doesn't even boot! All I see is a black screen!

It's very strange, tales of destiny 2 works perfectly!

Anyone knows of a specific configuration of ePSXe for this game? I can give my config and my pc specific, if you need.

Thanks for the help!
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
OK.

I'm running it from an .iso.

epsxe 1.6.0 with

Pete's Opengl2 driver (graphic)
P.E.Op.S. Dsound audio driver 1.9 (audio)
Internal epsxe W2K CDR (cd)

graphic configuration:
1280*1024
Internal X/Y resolution: 1 High - standard
Compatibility: all 3 on standard

My pc:

pentium 4 2.53 Ghz
ram 256 ddr
Ati Radeon 9000 128 Mb ram
Windows xp pro

As I said, it works perfectly with games like ToD2, FFIX, Grandia, Xenogears...
I don't think it's a pc-related problem.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,093 Posts
I don't think using ogl2 with that card is a good idea, you should use 1.75. If it still doesn't work with it, and after trying what n_w95482 suggested, try using peops gpu plugin.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #11 ·
No, no, I tried all the solutions! 21 minutes? Well I guess I'm very quick (after all, I' m Speedlink! :) )

However, I took the cd to the shop, didn't work even on the psx itself! I changed with another, then tried again, now works perfectly! Thanks again, you all!
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top