Next Generation Emulation banner

1 - 7 of 7 Posts

·
old-timer
Joined
·
1,330 Posts
Discussion Starter #1
Recently I have been getting tons of errors using epsxe and vgs. Usually they are runtime or Ddhelp errors which eventually either lock up my computer or stop all the emus from working. Could this be the result of sharing memory cards, plugins, etc between all the emulators? Should I have a different directory for each version of epsxe? Should I not share mem cards between emulators?

-thanx.
 

·
Registered
Joined
·
251 Posts
if you have directx 8 , that may be the prob
stick with dx7 if you can or wait for epsxe 1.40(hope they fix it)
 

·
Super Moderator
Joined
·
6,283 Posts
It's been fixed a while ago(if I remember correctly)
 
C

·
Guest
Joined
·
0 Posts
It seems to be a problem with Win9x, DX8, SBLive!, and GeForce owners...and it's not just with ePSXe and VGS, other DirectX applications seem to be affected..

ePSXe 1.4.0 supposedly has fixed the problem for itself, but I cannot be sure, since I don't run Win9x..
 
S

·
Guest
Joined
·
0 Posts
The problem is fixed w/the latest version of ePSXe. I was using the internal SPU and I configured and reconfigured and no crashes, not one.
sincerely,
sx/amiga
 

·
Super Moderator
Joined
·
6,283 Posts
Yup,same here,no more crashes when running ePSXe for the 4th time(that when it used to happen for me).
 

·
old-timer
Joined
·
1,330 Posts
Discussion Starter #7
YAY. i haven't run into any errors yet, and i've run epsxe several times too. great stuff.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top