Next Generation Emulation banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
66 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Tried to use epsxe just now, i recently had to reinstall windows XP so i had to reinstall epsxe as well and it gave me one of those windows error report things. I kept trying to run it and it kept giving me those errors. Below are the settings i'm trying, perhaps i have to change something. Any ideas?

Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.6
Author: Pete Bernert
Card vendor: ATI Technologies Inc.
GFX card: RADEON X800 XL x86/MMX/3DNow!/SSE2

Resolution/Color:
- 1280x1024 Fullscreen - NO desktop changing
- Internal X resolution: 2
- Internal Y resolution: 2
- Keep psx aspect ratio: off
- No render-to-texture: off

- Filtering: 6
- Hi-Res textures: 1
- TexWin pixel shader: off
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 62

Compatibility:
- Offscreen drawing: 1
- Framebuffer effects: 3
- Framebuffer uploads: 1

Misc:
- Scanlines: off
- Mdec filter: off
- Screen filtering: on
- Shader effects: 1/4
- Flicker-fix border size: 0
- GF4/XP crash fix: off
- Game fixes: on [00001000]
 

·
Registered
Joined
·
66 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Well, i turned those down. Now it starts up and i can play, but if i try and exit or minimize it gives me another one of those error report things. Plus it looks really blurry for some reason, i assume that's do to one of the video settings i used.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
can someone help me too i just downloaded epsxe1.6.0(with plugins & bios scph1001) to my comp OS:windows 98 but when i try to run my emulator it crashes saying "This program has performed an illegal operation and will be shutdown." im not a comp wiz can someone tell me whats wrong??

info of my comp:
Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GH
128MB RAM
Rage 128 Pro ll


yeah i know my comp sucks.....
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top