Next Generation Emulation banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
It crashes every time I try to load a BIOS or ISO, anything. I'm new to this so I know it's either me(likely), my video card(likely), or both(very likely). I've tried ePSXe 1.5.2 and 1.7.0. I'm using Vista so I'm not entirely sure where to find the video card info but I think this is all of it. (XP was easier >_>)

Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report


Report Date: 12/22/2008
Report Time[hr:mm:ss]: 16:50:31
Driver Version: 7.14.10.1114
Operating System: * , Service Pack 1 (6.0.6001)
Default Language: English
DirectX* Version: 10.0
Physical Memory: 1013 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 224 MB
Graphics Memory in Use: 74 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1862 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03


* Accelerator Information *

Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
Video BIOS: 1377
Current Graphics Mode: 1280 by 800 True Color (60 Hz)



* Devices Connected to the Graphics Accelerator *


Active Notebook Displays: 1


* Notebook *

Monitor Name:
Display Type: Digital
Gamma Value: 2.20
DDC2 Protocol: Supported
Maximum Image Size: Horizontal: Not Available
Vertical: Not Available
Monitor Supported Modes:
1280 by 800 (60 Hz)

Is there a certain driver a can use? Did I mess up somewhere? Or is my video card so sucky that there's nothing I can do about it?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
do you get any kind of error message? do you have DEP disabled and are you running the emulator as an administrator?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
The only error I get is the one from windows "ePSXe has stopped working..."

About the other things. I am the administrator. I looked it up, and I changed the DEP to exclude ePSXe, but it still crashes the exact same way.

Hmm I tried it again a third time after excluding it from the DEP and not it works. Unless something comes up I'll close this topic. Thanks for mentioning the DEP problem or else I wouldn't have known to look for it :)
 
1 - 3 of 3 Posts
Top