Next Generation Emulation banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
When I try to open a game, I get the following message: "ePSXe is NOT completly configurated go to config->video to configure it.

I typed the plugin name, gpuPeteD3D.dll, and clicked ok then it told me to restart ePSXe for the changes to take effect, and when I open it again, the same thing happens. I even tried restarting my computer, but nothing happens.
 

·
Registered
Joined
·
5,442 Posts
Originally posted by Roshi
When I try to open a game, I get the following message: "ePSXe is NOT completly configurated go to config->video to configure it.

I typed the plugin name, gpuPeteD3D.dll, and clicked ok then it told me to restart ePSXe for the changes to take effect, and when I open it again, the same thing happens. I even tried restarting my computer, but nothing happens.
First read the enclosing help files and documentation.In epsxe 1.4 there is a wizard guide which can guide you with your settings.Make sure you have configured everything suitable to you and your computer and then try to run the emulator.And I think you dont need to type in the plugin name.
Neway welcome to NGEMU.
 

·
Lost in Time
Joined
·
2,289 Posts
Originally posted by Roshi
I got it to work somehow...thanks for the help!:lol:
I sure hope the plugin WAS in the plugin folder...
Welcome aboard and just to make sure... have you read the board rules? They're at General Discussion -> general discussion
Or here for convenience: Board Rules
 
1 - 4 of 4 Posts
Top