Next Generation Emulation banner

cdrom error when attempting to use ISO

1622 Views 6 Replies 4 Participants Last post by  amitrius17
i have been using epsxe for a while. However I haven't touched it all over the summer until now. When I tried to run an ISO instead of playing (as was usual) i got an error: cdrom not found.

i'm not using a CD rom.

at first I thought it was because when i first started it up i accidentally did "run CD rom" and it made the error. i said "oops" and put "run ISO" and it did the same error. I then restarted but it still continues to do the same "cdrom not found" error.

However, i can go and check my memory card just fine (you know that blue and pastel memory card screen)

i searched the internet and the forum for a possible solution and have come up empty handed. does anyone know what I should do?

thank you in advance.
1 - 1 of 7 Posts
it is going to be about a month before you will get a reply from him here, he is on a temporary ban.

on another note, you are not in trouble but that site has a link to download the console's BIOS and since that violates our warez policy, im removing the one posted earlier by another member and i ask that you do not post any links to it either please.

Warez Policy

NGEmu takes a "no tolerance" stance against the trading/sharing/discussion of illegal software, also known as warez. Links to or requests for illegally-obtained commercial material, such as ROMs, ISOs, or BIOS images will not be tolerated. If you post in a forum for support and you are found to be in possession of illegal content, your thread will be immediately closed.
1 - 1 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top