Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Okay so everything is pretty messed up. It was working fine. I haven't played it in about a week but wanted to continue playing it. So today I try it and its all weird. I have my sword formilar and all you can see is its hilt. And the save room is all messed up. Here, I'll post a picture of it.



Plugin: Pete's OpenGL Driver 1.1.76
Author: Pete Bernert
Card vendor: ATI Technologies Inc.
GFX card: RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE2

Resolution/Color:
- 800x600 Window mode
[32 Bit]- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R8G8B8A8
- Filtering: 6
- Hi-Res textures: 2
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 3
- Framebuffer access: 3
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: off

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: off
- 15 bit FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Screen cushion: off
- Game fixes: on [0001d000]
 

·
Registered
Joined
·
332 Posts
Is it all messed up even when you start a new game?
If no : do you load the game from savestates or memorycard
if savestates : don't. use memory cards.
if yes or memorycard : are the gamefixes you have there neccesary? Try turning them all off.
 

·
NextGenerationGaymulation
Joined
·
2,775 Posts
I'd say use the software plugin as many effects won't work with the openGL ones
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
did you just load off a save state? try loading off the memory card
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Okay, I just loaded using the memory card and turned off the game fixes and it worked. Thanks for all the help. Seriously, thanks a lot. All of you.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top