Next Generation Emulation banner

Status
Not open for further replies.
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
I have win xp with 512mgs of ram, 80 gig hard drive, 64 mg geforce2 mx, and i cant get this damn thing to work. somebody help!!!
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #5
Ok, im running psemupro, im not actually sure how to use it but the only i can even begin to think im doing it right is if i use devkit mode and hit insert cd, then hit run in the debugging settings and the normal ps screen shows up but then nothing happens after that. if more details are needed let me know.
 

·
Registered
Joined
·
11,307 Posts
> what about our problems dont you ever take the time to think about our problems

All the time. But those "problems" don't belong in the ePSXe forum. Leave 'em in off-topic or spam.
 

·
Registered
Joined
·
215 Posts
ps...swolls prob is solved i think using psemupro instead of epsxe was his problems...NOW I WANT SHIORI IN UNDERWEAR
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #14
alright, everythings cool but when i run the cd it doesnt play it goes into the regular ps screen as if no cd was in. any suggesstions?!
 

·
Registered
Joined
·
11,307 Posts
Sigh...

swoll22: if you have any further problems after using ePSXe, please post in another thread. It's all too obvious this one is going nowhere fast. Like I said, these conversations belong in off-topic or spam. Locking.
 
1 - 15 of 15 Posts
Status
Not open for further replies.
Top