Next Generation Emulation banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1,083 Posts
Discussion Starter #1
On lewpy's plugin Im getting a lot of black lines around the ppl and spell effect. Anyone know whats going on? I have already tried several things, including messing with alpha test, which doesn't help. Thanks

here is my config
Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.33
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows ME (v4.90 Build 3000)
DirectX : DirectX 8 or better installed
Processor : AMD AMD Athlon(tm) Processor, 800Mhz (1 off) (00/0642)
64kb L1-I, 64kb L1-D, 256kb L2 (on-chip)
Memory : 128Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\EPSXE\EPSXE.EXE
: 07/03/2001 22:50, 148480 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | scph7502.bin | | 17/07/2000 23:28 |
| CDR | cdrPeteAspi.dll | 1.2 | 05/05/2001 17:25 |
| GPU | gpuPeteD3D.dll | 1.49 | 28/04/2001 12:17 |
| SPU | SPUCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | Yes |
| CDROM Drive Letter | F |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | Yes |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | No |
| Country | NTSC |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo3 (tm)
Version : 3.10.00.0658
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 02/11/2000 12:32, 329728 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | Yes |
| Resolution | 800x600 |
| Refresh Rate | 60Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 200Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Enabled w/o Sprites |
| Alpha Testing | Aggressive |
| FrameBuffer Access | Read/Write |
| Off-Screen Drawing | Extra |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Disabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | Off |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Disabled |
*-----------------------------*---------------------*
 

·
Registered
Joined
·
1,083 Posts
Discussion Starter #3
Breath of Fire 4 black lines

I don't see a Texture Filtering option, and let me just clarify, I only get these black lines with Lewpy's plugin, but Pete's D3D runs a bit slower
 

·
Registered
Joined
·
526 Posts
hi well i just finished of playing breath of fire IV and i didnt come across any problems that you have mentioned. why dont u try using these settings and see whether it solves your problem.

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | Yes |
| Resolution | 800x600 |
| Refresh Rate | 60Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |---------> no
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 200Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |----------> enabled
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Enabled w/o Sprites |-------->enabled
| Alpha Testing | Aggressive |
| FrameBuffer Access | Read/Write |------>write
| Off-Screen Drawing | Extra |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Disabled |-----------> enabled
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | Off |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Disabled |----------> short
*-----------------------------*---------------------*
 
1 - 4 of 4 Posts
Top