Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3,258 Posts
Discussion Starter #1
greetingz m8s...

first time i played AOE2 (a long time ago) i used a 150 pop limit, and made a 120 ppl army. about 30 of those were ships, and other 30 were siege weapons. The city was huge, with 3 rows of walls, and lotsa buildings... That time, i was running on a Celeron 466 / 256 SDR pc100 / Riva TNT2 ultra, so i got a HUGE slowdown
. Frustrated, i unsintalled the game and kept the savegames. a lot of time later, i upgraded to my today specs ( AthlonXP 1500+ / 256 DDR / Asus A7V266 / The same graphic card
... i tryed it again, and my surprise, it was as slow as ever!! I'm preety sure it's not my comp (Max Payne 1024*768, everythin @ max plays sw33t, and 3D mark gives a nice result)...

so, any help on this would be apreciated :)

thkx in advance
 

·
Lost in Time
Joined
·
2,289 Posts
Why did you kept the same vid card Neo? :p

Anyway, can you send me the savegame and/or the map (whatever :p ), I want to check it out.
 

·
AKA snkmad
Joined
·
4,030 Posts
well
id be glad to try your save too
my brother plays it every f*cking single day
only deathmatches

but my cousin plays it well on his outdated PC:
k6-2 400
128Mb
SIS onboard 8Mb video - now with a Voodoo 2 12Mb

and the game always do great
dont know what res he use, but i think is 1024x768
 

·
Registered
Joined
·
3,258 Posts
Discussion Starter #5
Originally posted by Fou-lu
Why did you kept the same vid card Neo? :p

Anyway, can you send me the savegame and/or the map (whatever :p ), I want to check it out.
because $$ is not enough ;) a friend of mine has the same prob, and i'll be glad to post the savegame here as soon as i upload it =) thkx, i'll try to upload it tomorrow!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top