Next Generation Emulation banner
1 - 17 of 17 Posts

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi all,can anyone pelase tell me which configuration to use for making another century 3 work?i have seen some videos on youtube of it working,i've followed thei configuration but it doesn't work.the game runs fine up to the main menu.when i start a new game,all i get is a black screen.treied with the latest pcsx2 as well with an older version,can't remember the name but was dated februrary 2009
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #3 ·
ok my spec first
penitum dual core at 3ghz,4 gb ram and a geforce 8800.i run games like tekken 4 and similar pretty well.

some screens of my configurations in pcsx2 ,and also some screens from the game,the intro,the main menu,and the black screen after i begin to play
 

·
エリートキラー
Joined
·
392 Posts
The settings look fine.
Did you update DirectX? Do you have the latest Nvidia drivers?
Try re-downloading and installing pcsx2.
Edit: You're using an old build. Download 0.9.6 or use an updated svn snapshot
 

·
エリートキラー
Joined
·
392 Posts
Are you running the game from an iso? Try running it with the original disk in the drive.
 

·
エリートキラー
Joined
·
392 Posts
Well, that's a strange problem. Are there scratches on your disk? Try changing your graphics plugin to ZeroGS.
 

·
エリートキラー
Joined
·
392 Posts
Hmm..that's pretty weird. Can you go to your pcsx2 folder and open the logs folder? Open emulog.txt and post what's written in it.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Hmm..that's pretty weird. Can you go to your pcsx2 folder and open the logs folder? Open emulog.txt and post what's written in it.
here it is

PCSX2 beta - compiled on Aug 27 2009
Savestate version: 8b410001
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 6
x86Family = Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
CPU speed = 3.000 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0008e3fd
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Detected SSE4.1
Not Detected SSE4.2

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Resetting...
Ready
Bios Version 1.0
Bios Warning > rom2 not found.
Bios Warning > erom not found.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0x0
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2171424 sectors)
loadElfCRC: cdrom0:\SLPS_257.84;1
loadElfFile: cdrom0:\SLPS_257.84;1; CRC = B1B6E33D
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset [mem/structure cleanup]
* PCSX2 *: ExecuteBios
# Initialize memory (rev:3.17, ctm:393Mhz, cpuclk:295Mhz )
# Total accessable memory size: 32 MB (B:2:8:0)
# TLB spad=0 kernel=1:12 default=13:30 extended=31:38
# Initialize Start.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Dec 10 1999 17:48:37
CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2000-0117, 32M

# Loader 'rom0:OSDSYS':pc=00200008
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset [mem/structure cleanup]
* PCSX2 *: ExecuteBios Complete
loadElfFile: cdrom0:\SLPS_257.84;1
loadElfFile: 2744880
loadElfFile: cdrom0:\SLPS_257.84;1; CRC = B1B6E33D
Frame Limit Mode Changed: Limit
Frame Limit Mode Changed: None/Normal
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #14 ·
ok it seems my theory was right.it was something related to starting a new game.iimported an already finished gamesave from gamefaqas,and the game runs fine.i don't knowwhy i'm unable to start a new game
 

·
エリートキラー
Joined
·
392 Posts
Well, I don't see any errors in that log. Is your memcard file corrupted? You said imported saves worked fine. You could try experimenting with the cpu settings, but other than that, I can't find the source of the problem.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #16 ·
Well, I don't see any errors in that log. Is your memcard file corrupted? You said imported saves worked fine. You could try experimenting with the cpu settings, but other than that, I can't find the source of the problem.
no i itried it on a newly downloaded version of pcsx2.now it works fine,but on some missions i still get that hangup..this time with win xp pop up of generic error.i wil ltry tinkering with the cpu setting
 
1 - 17 of 17 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top